joi, 29 aprilie 2010

Vârtej


Hai să-i spunem o reprezentare grafică a sufletului meu…
De ce? Pentru că ai stârnit o furtună acolo unde eu credeam de multă vreme că e „teren arid”. Ştiu, există şi furtuni în deşert, dar, cu mine sigur nu e cazul.
Mă gândesc mereu la tine. Adică în tot timpul când nu eşti lângă mine şi chiar în timpul când eşti lângă mine, asta pentru că aş vrea să-ţi transmit gândul meu curat, fără să-l las să se piardă în cuvinte.
Am atâtea pe cap, s-au adunat atâtea, dar chiar când mă simt pierdută în hăţişul lor, te simt aproape, de parcă ai fi cu mine.
Stranie senzaţie!
Şi atunci când te aştept (adică acum…) erupe din  mine un sentiment de panică: oare mai vine, oare se gândeşte la mine, oare mă mai vrea?
Nu mă critica. E timpul prea scurt spre a mă fi obişnuit cu tine, încă trăiesc cu teama de a te putea pierde.
Vreau să scriu… să-ţi scriu… până arunc afară tot ce simt… Sunt atât de încărcată cu toate… iar când îţi scriu mă liniştesc… nu mai există nimic în afară de tine şi de mine.
Bănuiesc că aştepţi răspuns la o întrebare. Ador scrisorelele, bileţelele, răvăşelele… pentru că pot să-ţi spun tot fără să fiu nevoită să mă… bâlbâi sub privirea ta.
Dacă te iubesc? Grea întrebare. Un „da” hotărât la întrebarea asta însemna totul. Nu, nu mă pot pronunţa încă. Dacă teama ca relaţia noastră să nu-ţi facă rău vine din iubire, atunci da, te iubesc. Dacă doresc să fii mereu lângă mine, să te ţin în braţe vine din iubire, atunci, da, te iubesc. Dacă reuşeşti, cu pasiunea tinereţii tale, să mă duci pe tărâmuri de visuri împlinite şi atunci îmi vine să strig, să mă audă toată lumea „tu eşti dragostea mea”, atunci, da, se cheamă că te iubesc.
Uneori o fărâmă de gând încearcă să-şi facă loc şi să răzbească la lumină şi el seamănă cu o întrebare: ştii ce faci? Dar alte gânduri îl înăbuşă sub o stivă de argumente că „da, fac bine ce fac”. Merg cu nădejde şi hotărâre înainte fără nici o reţinere. Uneori simt cum raţiunea-mi pune frână, dar sufletul zâmbeşte. Înseamnă că e O.K.
Însă, te rog tu să fii la fel ca până acum, nu mă dezamăgi. Trebuie să discutăm, să punem la punct amănuntele, am intrat cam forţat în „rodaj” şi mi-e teamă să nu ne blocăm motoarele. Nu ni s-a dat prea mult timp de gândire şi de acum suntem noi.
Te simţi în stare să iei viaţa de piept şi să dai cu ea de pământ?
Dragostea, ce e ea? Poate îi vom da noi definiţia.

9 comentarii:

Unknown spunea...

definitia dragostei..cred ca fiecare o vede in felul lui..eu o vad diferit de fiecare data :)

kis spunea...

Cineva spunea ca dragostea este lucrul cel mai sublim, e ceva ce nu poate fi descris in cateva cuvinte,nici chiar in mii si mii de pagini, pentru ca zi de zi iubirea ne daruieste alte lucruri minunate care nu pot fi explicate cu vorba, ci doar cu inima;
a avut dreptate!
fi binecuvantata!

Georgiana Mirela spunea...

Este foarte adevarat, fiecare vede dragostea in felul lui, intr-un alt mod, dragostea nu se poate descrie in cuvinte.

masaj-erotic spunea...

Cu cât judeci mai mult, cu atât iubesti mai putin. - Honore de Balzac
Masaj Erotic Exotique

CThttp://cararedelumina.blogspot.com spunea...

Nu exista definitie pentru dragoste este o emotie pozitiva ce da organismului motive de fericire!

corina spunea...

E adevarat ca n-ai mai dat demult pe aici insa eu nu am dat niciodata nici nu am stiut ca existi.....
Dar mai surprinsa am fost cand m-am vazut afisata si eu acolo in draepta la bloguri.
Cum am ajuns?Cineva si-a facut intrarea la mine pe blog de aici de la "Bantuind printre amintiri"... si am fost curioasa sa vad pe ce cale a ajuns la mine.....
Acum ca am aflat m-am accesat chiar daca nu esti de moment pe acasa.....
Iti doresc spor duhovnicesc in tot ceea ce faci!!!!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Ori Azi spunea...

Stiu acel sentiment de a scrie totul , tot ce ai pe suflet pana cand esti libera...

daniel sidor pode spunea...

Cand eram mic, ochii imi sclipeau cand o vedeam pe mama, ea era dragostea. In adolescenta, credeam ca vine dragostea, de fiecere data cand asteptam "in fata cofetariei". Cand m-am facut mare, am gasit dragostea in sufletul iubitei mele. Acum, dupa perdeaua anilor, cred ca dragostea este, orice gest al nostru, care asterne un zambet multumitor in ochii celeilalt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails